se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Kakkaa lumella

Vilman ja puutarhatonttu Hilman hulvaton lifestyleblogi, jossa teemana härö huumori. Blogiin.

I feel sorry for people who don’t drink. When they wake up in the morning, that’s as good as they’re going to feel all day.

24.01.2013 19:03 holahola kaunista päivää vaan kaikille! nyt olisi vuorossa tämän blogin ihkaensimmäinen MEIKKIPOSTAUS!!!! muoti ei ole pelkästään pukeutumista ja vaatteita, ja jotta hilman kanssa voisimme kutsua itseämme vakavasti otettaviksi muotibloggaajiksi/tyyliguruiksi, on meidän toki paneuduttava myös kasvojen ehostukseen!

"sä et ilmeisesti ole larpannut koskaan?" -"no en ole juu en. mä olen nähnyt tissit tosin."

16.11.2012 23:25 hellurei ja hellät tunteet!!!!!! huhhuh, tässähän on ehtiny vierähtää hiukan aikaa edellisestä postauksesta!! mun molemmat sähköpostilaatikot on ollu jo muutaman kuukauden täynnä ja oon aika varma että se johtuu teidän lähettämistä "MIKSET PÄIVITÄ :<<<<<" -viesteistä, oon kuullu et monien tosi suosittujen blogien lukijat saa selville niiden kirjottajien spostiosotteet

whenever a bird shits on my car, i eat a plate of scrambled eggs in front of my porch just to show them what i am capable of

09.05.2012 18:59 upeaa päivää kaikille!!!!! toukokuu on ehtiny jo melkein puolilleen ja nyt vihdoin tulee sitten kaivattu kalenterikuvakin! tää on onneks niin makee että korvaa sen puuttuvankin ajan ;))))))) tässä kuussa mua inspiroi perinteiset sukupuoliroolit ja ajatus naisesta nyrkin ja hellan välissä! näitä kuvia kattoessani tajusin miks se on niin suosittu ajattelutapa, nimittäin eipä tota kuumemmalta vois näyttää

That awkward moment when your mom is telling you how much she likes your new boyfriend, and then ends the conversation with ” I’m gonna be sad when he breaks up with you”

25.04.2012 19:59 oon havainnu et kauheen monet tunnetut bloggarit tykkää vähän myös avautuu niiden yksityiselämästä ja six oon iteki puhunu tääl esim mun ja orsonin suhteesta ja sitä seuranneesta erosta!! nyt aion kuitenkin olla radikaali ja paljastaa VIELÄ ENEMMÄN, olenhan blogimaailman edelläkävijä!!!!!11 olen nimittäin monilahjakkuus ja taitoihini kuuluu pettämättömän tyylitajun lisäksi uskomaton

you're so ugly the only people who say you are beautiful are your parents and james blunt.

04.04.2012 01:29 herranvittu kun aika rientää ja taas on uuden kalenterikuvan vuoro!!!!!! tässä kuussa ammensin inspiraationi vedellä läträämisestä ja suihkukuvien seksikkyydestä ja lopputulos oli oma versioni miss märkä t-paita -tytöistä!! vedellä kasteltu vartalo vaan tuntuu vetoavan kaikkiin, oli se sitten vaatteiden peittämä tai ei ja en voi kyllä tämän kuvan jälkeen sanoa ihmetteleväni sitä

today i saw something that reminded me of you. but then i flushed and everything went back to normal.

21.03.2012 20:27 heiss, päätin taas palata ihmismuotooni! toi kissailu oli kyl kivaa mut tuli tietty ikävä pukeutumista, mulla kun ei oikein ollu ton kokosia vaatteita valmiina kaapissa :// tänään ajattelin esitellä sellasen uuden muotivillityksen kun COLOUR BUGIT!! ne on siis semmosii ns hiusluomivärei et niit hierotaa päähä ja sit siit tarttuu värii joka siis lähtee pesussa, eli voi vähän niinku testailla shokkivärei!

black pregnancy test: insert a piece of fried chicken into the vagina and remove after 30 seconds. if eaten, there is a little nigga in there.

15.03.2012 00:45 mun maanantai ei oikein menny putkeen. huomasin nimittäin, että mun kenkä oli yhtäkkiä muuttunu jokski omituiseks mutanttikalaks: kenkien menettäminen valtamerelle oli minulle kova pala, ja vaivuinkin hetkeksi suorastaan masennukseen: mutta varmaankin kaikki on jo tähän mennessä huomannu että mulla ei oo tapana jäädä rypemään epätoivoon vaan pyrin aina ettiin jonkun tien ulos murheenlaaksostas!!

i don't get it when strippers get mad when i tip with monopoly money, i mean... are those tits real? i didn't think so.

10.03.2012 22:28 moissanmoi ja heissanhei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaikki tr00fanit varmaan muistaakin mun taannoisen nenänkaivuuvinkkipostauksen! siinähän yks noista epäonnistuneista keinoista on huulikorulla pelleily. nyt voin kuitenkin kertoa ilouutisen kaikille teille, jotka ootte hankkinu huulikorun nimenomaan nenän kaivuuta varten(kuten minä) ja eläny sen jälkeen jatkuvassa masennuksessa, nimittäin SE ONNISTUU SITTENKIN!!

roses are red violets are blue fuck you whore

06.03.2012 00:23 no voi herranvittu tässähän viiletetään jo kohta huhtikuussa ja KALENTERIKUVA LOISTAA POISSAOLOLLAAN kuin tyylimokat pukeutumisessani! on kyllä ollu kaikenlaista säätöä tässä, yritin karkauspäivänä hankkia itelleni hamekangasta mutta mun kosinta saikin myönteisen vastaanoton ja nyt mun pitäis ostaa vissiin sille puku tai tää menee häämekon metsästykseks...

silmäsi ovat nouseva kuu, huulesi punaiset kuin peuralla juu

28.02.2012 21:10 tyylikästä tiistaita! terpsankeikkaa täällä on hilma ja nyt on luvassa jatkoa taannoiseen kevätmuotijuttuun!! viimeksihän käsittelemättä jäi kolme upeaa trendiä: ViitatKultaTurkikset (myös tekoturkikset) aloitetaanpas siis turkiksista! selkeesti trendsetterit on tajunnu että ilmastonmuutos on vakava juttu ja jääkausi lähestyy niin on hirmu tärkeää että suojaudutaan kylmältä!