se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Suomen Lukiolaisten Liitto mukaan vote@16 -kampanjaan

21.11.2014 08:30Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Lukiolaisten Liitto kannattaa äänestysikärajan laskemista 16 vuoteen.

Tatu Koivisto Suomen Lukiolaisten Liiton johtoon

16.11.2014 17:43
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

XXX liittokokous valitsi tänään Vaasassa SLL:n johtoon Tatu Koiviston, Juuso Kurttilan ja Henni Roinin.

Lukiolaiset: "Ovet auki korkeakouluihin – jo lukioaikana!"

16.11.2014 15:38Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

JULKILAUSUMA – Suomen Lukiolaisten Liiton liittokokous haluaa kirkastaa lukion roolia jatko-opintoihin valmistavana oppilaitoksena, sillä edelleen uusista ylioppilaista vain kolmannes saa ensi yrittämällä jatko-opiskelupaikan.

SLL:n XXX Liittokokous seurattavissa streamina

15.11.2014 08:51
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Lukiolaisten Liiton XXX Liittokokous käydään Vaasassa 14.-16.11.2014. Tapahtumaa voi seurata myös etänä Ustream-verkkopalvelun kautta. Keskusteluun voi osallistua aihetunnisteella #LiKoSLL.

Lukiolaiset: Tuntijako ei riitä!

13.11.2014 16:02
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

KANNANOTTO – Suomen Lukiolaisten Liitto on äärimmäisen pettynyt valtioneuvoston tänään hyväksymään lukion tuntijakoon. Pitkään hiottu asetus ei lopulta tarjoa kovinkaan merkittäviä uudistuksia suomalaiseen lukiokoulutukseen.

Lukiolaiset: OAJ:n huoli järjestämisverkon uudistuksen vaikutuksista aiheellinen

08.11.2014 13:35Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

SLL  on huolissaan, että kiire ja niukat resurssit näkyvät lukiokoulutuksen rakenteiden ja sisällön uudistamisen lopputuloksessa.