se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Verkkoliittyminen ja Lukio.fi-kirjautuminen poissa käytöstä sunnuntaina

09.09.2014 22:17Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Jäsenrekisteripalvelinta ylläpitävä Avoine suorittaa palvelimellaan huoltotöitä sunnuntaina 14.9. – myös Lukio.fi:n liittymislomakkeet ja kirjautumisintegraatiot ovat tällöin pois käytöstä.

Uusien opiskelijakorttien toimituksessa viivästyksiä

02.09.2014 14:25Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Lukiolaisten Liittoon on tänä syksynä liittynyt ennätysmäärä uusia jäseniä, mikä on ruuhkauttanut uusien opiskelijakorttitilausten käsittelyn korttitoimittajamme päässä. Tämän vuoksi uusien opiskelijakorttien toimituksissa saattaa ilmetä viivästyksiä.

Mahdolliset viivästykset korttien toimituksessa koskevat vain paperisella liittymislomakkeella liittyneitä.

Lukiolaiset käynnistivät kiusaamisen vastaisen #kutsumua-kampanjan

28.08.2014 13:16Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

TIEDOTE – Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut vuorokaudessa rakennetun haastekampanjan suojelijaksi.

SPOT-hanke sai uuden vetäjän

25.08.2014 14:35Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

TIEDOTE – Pirita Ruokonen on valittu Suomen Lukiolaisten Liiton projektikoordinaattorin sijaiseksi. Ruokonen ryhtyy luotsaamaan syyskuussa Suomen peruskoulujen oppilaskuntien tukihanketta (SPOT), joka on Suomen Lukiolaisten Liiton ja Kehittämiskeskus Opinkirjon yhteishanke.

Sitoutumattomat opiskelijajärjestöt: Eläkejärjestelmän on joustettava työkyvyn mukaan

19.08.2014 08:30Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

KANNANOTTO – Sitoutumattomat opiskelija- ja nuorisojärjestöt vaativat, että meneillään olevissa työeläkeneuvotteluissa muistetaan rakenteellisten muutosten lisäksi myös työelämän laatua parantavat toimenpiteet.

Nyt on aika hakea Studia-stipendiä!

12.08.2014 12:16Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

TIEDOTE – Suomen Lukiolaisten Liitto ja Suomen Messut myöntävät 4 000 euron edestä stipendejä ansioituneille lukiolaisille, ylioppilaille tai opiskelijakunnille. Studia-stipendien hakuaika alkaa nyt ja päättyy lokakuussa.