se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Hae opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi, sinä fiksu ja aikaansaava tyyppi!

13.05.2015 12:54Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

HAKUILMOITUS – SLL hakee opiskelijatoiminnan koordinaattorin perhevapaan sijaista. Hae 4.6. mennessä ja tule meille tekemään huikeita ja yhteisöllisiä lukiolaistapahtumia!

Lukiolaiset: Koulutuksesta leikkaaminen ei sovi kestävään hallitusohjelmaan

07.05.2015 18:46Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

SLL analysoi puolueiden lukiokoulutusta koskevat nostot hallituksenmuodostajalle toimitettuihin kysymyksiin. Hyviä juttuja on luvassa mm. digitalisaatioon ja saavutettavuuteen liittyen. Lukion kehittäminen edellyttää kuitenkin resurssien turvaamista. Keskusta ja perussuomalaiset ovat kritisoineet toiselle asteelle aiottuja leikkauksia voimallisesti viime vaalikaudella - nyt on mahdollista korjata koulutuspolitiikan säästökeskeistä kurssia.

Lukiolaiset osallistuvat Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden koollekutsumiin nuorten tulevaisuusneuvotteluihin

06.05.2015 18:54Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Lukiolaisten Liitto näkee, että laadukas koulutus on keskeinen Suomen kilpailukykyä kasvattava tekijä. Maamme korkea osaamistaso voidaan taata vain nykyaikaiseen koulutukseen panostamalla. Siksi koulutuksesta leikkaaminen ei voi olla vaihtoehto.

Lukiolaiset tapasivat #tulevaisuusvaalit-kampanjan merkeissä yli 600 kansanedustajaehdokasta

22.04.2015 14:14Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

TIEDOTE – Valituista kansanedustajista reippaasti yli puolet kuuli lukiolaisten #tulevaisuusvaalit-tavoitteista vaalikentillä. Työ jatkuu myös vaalien jälkeen, sillä kysymys lukiokoulutukseen kohdistuvista leikkauksista on edelleen ilmassa.

Hae aktiiviselle lukiolaiselle stipendiä!

17.04.2015 12:55Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

TIEDOTE – Suomen Lukiolaissäätiö myöntää tänäkin vuonna 2000 euron stipendin yhteiskunnallista aktiivisuutta osoittaneelle lukiolaiselle. Stipendi jaetaan koulujen päättäjäispäivänä.

Lauri Puustinen ryhtyy luotsaamaan Lukiolaisten Liiton markkinointia

16.04.2015 08:35Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

TIEDOTE – Suomen Lukiolaisten Liiton markkinointikoordinaattoriksi on valittu Lauri Puustinen, 24. Puustinen on opiskellut Turun Taideakatemiassa markkinointia, mediatuotantoa ja mainontaa. Alan töitä hän tehnyt muun muassa markkinointisuunnittelijana ja omassa Kloppi Creative Agency -yrityksessään.