se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Opiskeluhuolto kaipaa aitoa osallisuutta ja toimivaa tiedottamista

30.01.2015 13:05Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

SLL antoi Opetushallitukselle lausunnon lukion opetussuunnitelman perusteiden opiskeluhuoltoa koskevasta luvusta.

Tietomäärästä tiedonhankintaan ja soveltamiseen sekä muita ajatuksia opetussuunnitelman perusteiden päivittämiseen

20.01.2015 14:47Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

SLL lausui Opetushallitukselle lukion opetussuunnitelman perusteiden yleisen osion päivittämisestä.

Otso Salvi aloittaa Lukiolaisten Liiton sosiaalipoliittisena asiantuntijana

13.01.2015 15:54Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Lukiolaisten Liiton uudeksi sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Otso Salvi. Salvi on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Suomen suurlähetystössä Meksikossa ja Kansaneläkelaitoksessa.

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa

19.12.2014 09:23Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

HAKUILMOITUS – Sosiaalipoliittisena asiantuntijana pääset vaikuttamaan valtakunnalliseen päätöksentekoon, luomaan näyttäviä kampanjoita ja verkostoitumaan eturivin vaikuttajien kanssa. Vastaat SLL:n valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti sosiaalipolitiikan ja osittain nuorisopolitiikan osalta.

Toisen asteen opiskelijajärjestöt: Emme hyväksy opetusministerin vastauksia

04.12.2014 00:12Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto - SAKKI ry ja Suomen Lukiolaisten Liitto - SLL ry vaativat Kiurulta tarkempia vastauksia siitä miten koulutusbudjetin leikkaaminen toiselta asteelta kahdellakymmenellä prosentilla ei tulisi aiheuttamaan yksiköiden sulkeutumista, tai niiden siirtämistä osaksi kasvukeskusten suuria koulutusyksiköitä.

SLL:n historian ensimmäinen graafinen suunnittelija aloittaa joulukuussa

02.12.2014 08:05Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Tuomas Järvenpää on valittu Suomen Lukiolaisten Liiton graafiseksi suunnittelijaksi. Nyt ensimmäistä kertaa valittava graafinen suunnittelija vastaa pitkälti siitä, miltä Lukiolaisten Liitto näyttää jatkossa.