se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Sote-uudistuksen jatkotyöstössä opiskeluterveydenuoltoa on tarkasteltava kokonaisuutena

14.10.2014 21:03
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

LAUSUNTO -  SLL muistuttaa, että  opiskeluterveydenhuolto pitää yllä opiskelukykyä, ehkäisee pudokkuutta ja pitää huolen, että opiskelijat kykenevät työskentelemään alalla, jolle tulevat valmistumaan. Siksi sote-rakenteiden uudistamisen jatkotyöstössä toisen asteen opiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluita pitäisikin arvioida kokonaisuutena muistaen palveluiden kiinteä yhteys oppilaitoksiin.

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee graafista suunnittelijaa

13.10.2014 15:29Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

HAKUILMOITUS – Lukiolaisten Liiton graafisena suunnittelijana pääset vaikuttamaan vahvasti siihen, miltä Suomen kiinnostavin opiskelijajärjestö näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Vastaat liiton visuaalisen materiaalin suunnittelusta ja tuottamisesta. Lisäksi pääset vastaamaan neljästi vuodessa ilmestyvän Improbatur-lehden taittamisesta, ulkoasun kehittämisestä ja painokuntoon saattamisesta.

Jääkö lukiokoulutuksen kehittäminen säästöpaineiden jalkoihin?

06.10.2014 13:47Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

LAUSUNTO - SLL on huolissaan yksikköhintoihin kohdistuvista säästöistä suhteessa lukiokoulutuksen todellisten kustannusten kehittymiseen. Lisäksi isot uudistukset sekä rakenteellisesti, pedagogisesti että sisällöllisesti edellyttävät koulutuksen järjestäjille riittäviä resursseja investoida kehittämistyöhön ja opettajien osaamisen päivittämiseen.

Liitto lausui sivistysvaliokunnalle talousarvioesityksen vaikutuksista nuorisotakuuseen

26.09.2014 14:50Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

LAUSUNTO - SLL toivoo, että nuorisotakuun myötä kehitetyt tukipalvelut ja toimintamallit eivät katoa hallituskauden vaihtuessa.

Liitto lausui sivistysvaliokunnalle talousarvioesityksestä vuodelle 2015

22.09.2014 14:39Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Verkkoliittyminen ja Lukio.fi-kirjautuminen poissa käytöstä sunnuntaina

09.09.2014 22:17Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Jäsenrekisteripalvelinta ylläpitävä Avoine suorittaa palvelimellaan huoltotöitä sunnuntaina 14.9. – myös Lukio.fi:n liittymislomakkeet ja kirjautumisintegraatiot ovat tällöin pois käytöstä.