se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa

19.12.2014 09:23Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

HAKUILMOITUS – Sosiaalipoliittisena asiantuntijana pääset vaikuttamaan valtakunnalliseen päätöksentekoon, luomaan näyttäviä kampanjoita ja verkostoitumaan eturivin vaikuttajien kanssa. Vastaat SLL:n valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti sosiaalipolitiikan ja osittain nuorisopolitiikan osalta.

Toisen asteen opiskelijajärjestöt: Emme hyväksy opetusministerin vastauksia

04.12.2014 00:12Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto - SAKKI ry ja Suomen Lukiolaisten Liitto - SLL ry vaativat Kiurulta tarkempia vastauksia siitä miten koulutusbudjetin leikkaaminen toiselta asteelta kahdellakymmenellä prosentilla ei tulisi aiheuttamaan yksiköiden sulkeutumista, tai niiden siirtämistä osaksi kasvukeskusten suuria koulutusyksiköitä.

SLL:n historian ensimmäinen graafinen suunnittelija aloittaa joulukuussa

02.12.2014 08:05Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Tuomas Järvenpää on valittu Suomen Lukiolaisten Liiton graafiseksi suunnittelijaksi. Nyt ensimmäistä kertaa valittava graafinen suunnittelija vastaa pitkälti siitä, miltä Lukiolaisten Liitto näyttää jatkossa.

Maksuttoman koulutuksen päivää vietetään 1.12.

01.12.2014 15:02
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Maksuttoman koulutuksen päivää vietetään maanantaina 1. joulukuuta. Opiskelijaliike haluaa teemapäivällä kiinnittää huomion kaikkien opiskelijoiden yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin opiskella suomalaisissa korkeakouluissa.

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee tapahtumatuottajaharjoittelijaa

28.11.2014 15:19Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

HAKUILMOITUS – Suomen Lukiolaisten Liitto juhlii maaliskuussa 2015 30-vuotisjuhliaan. Meillä on tila, ruokaa ja kutsulista. Nyt tarvitsemme Sinut, joka pystyt sekä pitelemään järjestelyjen lankoja käsissäsi että luomaan juhlatilaan teeman mukaisen tunnelman.

Lukiolaiset ja Akava: Tulevaisuuden yleissivistys on itseohjautuvuutta ja kriittisyyttä

28.11.2014 14:52Lukiolaiset
Tiedotteet, lausunnot ja kannanotot

Akava ja Suomen Lukiolaisten Liitto pelkäävät, että lukiokoulutuksen kehittäminen on eksynyt väärille raiteille.