se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Edut Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Hanki opiskelijaelämä - liity Liittoon!

Lukiolaisuus on elämän parasta aikaa, josta kannattaa ottaa kaikki irti. Liittymällä Suomen Lukiolaisten Liiton jäseneksi saat virallisen lukiolaisen opiskelijakortin, joka avaa sinulle ovet rikkaampaan opiskelijaelämään!

SLL:n opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen mahtavimman opiskelijaetupalvelun Frankin tarjoamiin etuihin. Eli saat opiskelija-alennuksia mm. juna- ja bussimatkoista, Maceista ja PC:istä, kengistä ja vaatteenparsista, rilleistä ja piilareista sekä ruoasta ja vaikka mistä muusta. Lisäksi saat vain SLL:n jäsenille tarkoitettuja etuja, kuten halvempia Fredriksonin kotimaisia yo-lakkeja, pääset Studia-jatkokoulutusmessuille ilmaiseksi ja saat neljästi vuodessa lukiolaisten aikakauslehti Improbaturin! (Ja mainittakoon nyt vielä, että kortti on vakiovarusteltu Eurooppalainen nuorisokortti (EYCA)-ominaisuudella, jolla saat etuja yli 60 000 paikasta yhteensä 38 Euroopan maassa.)

Etujen ohella jäsenyyteen kuuluu tietenkin myös edunvalvonta. Liitto pitää huolen, ettei sinun tai muidenkaan lukiolaisten oikeuksia poljeta ja että lukiolaisten ääni vaikuttaa vahvasti myös valtakunnallisessa päätöksenteossa sekä lukiokoulutuksen kehittymisessä.

SLL:n jäsenyys on siis sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käden käänteessä! Opiskelijakortin tilaaminen kun maksaa vain 22€ (17€ vuotuinen jäsenmaksu + 5€ kortin valmistuskustannuksia). Seuraavina vuosina kortti uusitaan erillisellä lukuvuositarralla, jonka hinta on 17€.

Lisää tietoa löydät tutustumalla useimmiten kysyttyihin kysymyksiin opiskelijakortista ja SLL:n jäsenyydestä. Jos jokin jää askaruttamaan mieltäsi, soita tai mailaa suoraan meille.

SLL:n jäsenyydestä nauttii tällä hetkellä jo yli 54000 lukiolaista. Liity sinäkin joukkoon iloiseen - tilaa opiskelijakorttisi jo tänään!