se en
Jutut Liitto Opiskelijakortti Frank Tapahtumat Opiskelijalle Lukiolaisopas Yhteystiedot

Hanki opiskelijaelämä - liity Liittoon!

Lukiolaisuus on elämän parasta aikaa, josta kannattaa ottaa kaikki irti. Liittymällä Suomen Lukiolaisten Liiton jäseneksi saat virallisen lukiolaisen opiskelijakortin, joka avaa sinulle ovet rikkaampaan opiskelijaelämään!

SLL:n opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen mahtavimman opiskelijaetupalvelun Frankin tarjoamiin etuihin. Eli saat opiskelija-alennuksia mm. juna- ja bussimatkoista, Maceista ja PC:istä, kengistä ja vaatteenparsista, rilleistä ja piilareista sekä ruoasta ja vaikka mistä muusta.

Etujen ohella jäsenyyteen kuuluu tietenkin myös edunvalvonta. Liitto pitää huolen, ettei sinun tai muidenkaan lukiolaisten oikeuksia poljeta ja että lukiolaisten ääni vaikuttaa vahvasti myös valtakunnallisessa päätöksenteossa sekä lukiokoulutuksen kehittymisessä nyt ja tulevaisuudessa.

SLL:n jäsenyys on siis sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käden käänteessä! Opiskelijakortin tilaaminen kun maksaa vain 22€ (17€ vuotuinen jäsenmaksu + 5€ kortin valmistuskustannuksia). Seuraavina vuosina kortti uusitaan erillisellä lukuvuositarralla, jonka hinta on 17€. 

Lisää tietoa löydät tutustumalla useimmiten kysyttyihin kysymyksiin opiskelijakortista ja SLL:n jäsenyydestä. Jos jokin jää askaruttamaan mieltäsi, soita tai mailaa suoraan meille.

SLL:n jäsenyydestä nauttii tällä hetkellä jo yli 54000 lukiolaista. Liity sinäkin joukkoon iloiseen - tilaa opiskelijakorttisi jo tänään!